Ασφάλεια Συναλλαγών

Ασφάλεια συναλλαγών

Γενικά

Δίνουμε ιδιαίτερη σημασία στο θέμα της ασφάλειας και του απορρήτου των συναλλαγών. Ενσωματώνουμε προηγμένες τεχνικές μεθόδους και πρωτόκολλα για την εξασφάλιση των συναλλαγών και των προσωπικών δεδομένων των πελατών μας. Το επίπεδο ασφάλειας επηρεάζεται όμως ΚΑΙ από το σύστημα του πελάτη. Για αυτό προτείνουμε, στους επισκέπτες και στους πελάτες μας να χρησιμοποιούν :

α) αξιόπιστα προγράμματα περιήγησης όπως ενδεικτικά είναι τα Safari©, internet explorer©, Mozilla Firefox©, Google Chrome© κ.α.
β) ενημερωμένο και κατάλληλα ρυθμισμένο λογισμικό κατά των ιών (Antivirus) με τείχος προστασίας (Firewall).

Τεχνολογία SSL

Το kalaitzakis.gr χρησιμοποιεί τεχνολογία SSL (Secure Sockets Layer)με επίπεδο κρυπτογράφησης έως 256 bit. Το SSL, έχει καθιερωθεί διεθνώς ως το ασφαλέστερο πρωτόκολλο για την αφενός πιστοποίηση δικτυακών τόπων (web sites) στους δικτυακούς χρήστες και αφετέρου για την κρυπτογράφηση στοιχείων στην επικοινωνία μεταξύ των δικτυακών χρηστών και των δικτυακών εξυπηρετητών (web servers).

ΚΡΥΠΤΟΓΡΑΦΗΣΗ: Κρυπτογραφημένη SSL επικοινωνία σημαίνει ότι όλες τις πληροφορίες που αποστέλλονται μεταξύ ενός πελάτη και ενός εξυπηρετητή (server) απαιτείται να κρυπτογραφηθούν πριν την αποστολή (από το λογισμικό αποστολής) και να αποκρυπτογραφηθούν στην παραλαβή (από το λογισμικό αποδοχής). Επιπρόσθετα κατά την παραλαβή των πληροφοριών ελέγχονται για τυχόν αλλοίωση κατά την μεταφορά τους. Έτσι προστατεύεται η μεταφορά του συνόλου των προσωπικών πληροφοριών.

ΨΗΦΙΑΚΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ: Επίσης το kalaitzakis.gr είναι εξοπλισμένο με ψηφιακό πιστοποιητικό ασφαλείας Secure SSL.

Κωδικοί Πρόσβασης Χρήστη

Ο κάθε πελάτης που εγγράφεται μέλος του kalaitzakis.gr διαθέτει τον δικό του μοναδικό κωδικό πρόσβασης (password). Τα προσωπικά δεδομένα τα οποία μας παρέχετε με την εγγραφή σας ως μέλος φυλάσσονται και χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για την ομαλή διεκπεραίωση των συναλλαγών σας.

Παρακαλούμε, λάβετε υπόψη ότι, η προστασία του κωδικού πρόσβασης στην ιστοσελίδα μας εξαρτάται από εσάς ΜΟΝΟ. Εμείς δεν έχουμε πρόσβαση ούτε διαχειριζόμαστε το στοιχείο αυτό.

Το σύνολο των περιεχομένων της παρούσας ενότητας αποτελούν αναπόσπαστο τμήμα των ΟΡΩΝ ΧΡΗΣΗΣ και λειτουργίας του kalaitzakis.gr.

Μοιραστείτε το