Αποστολές και Πληρωμές

Αποστολές και Πληρωμές

Πληρωμές

Το kalaitzakis.gr για τις συναλλαγές με όλους τους τρόπους πληρωμής, δεν αποθηκεύει ή διατηρεί δεδομένα πιστωτικών καρτών ή τραπεζικών λογαριασμών. Η πληρωμή της παραγγελίας σας στo ηλεκτρονικό κατάστημα www.kalaitzakis.gr γίνεται σε αποκλειστικά σε ευρώ (€€). Το kalaitzakis.gr παρέχει τους εξής τρόπους πληρωμών παραγγελιών:

1  Μετρητά κατα την παράδοση.

2 Κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό.

Μπορείτε να πληρώσετε την παραγγελία σας μέσω e-banking ή με κατάθεση σε ταμείο καταστήματος τράπεζας, με απευθείας κατάθεση σε έναν από τους 2 παρακάτω λογαριασμούς που διατηρεί η εταιρία μας:

Εθνική Τράπεζα Όψεως: 205/006067-42

Τράπεζα Πειραιώς Όψεως: 5766086884292

Eurobank Όψεως: 0026.0403.53.0200659670

IRIS ΑΦΜ 064287751

Δικαιούχος: Φίλιππος Καλαϊτζάκης

Για την πληρωμή απαιτείται να διαθέτετε λογαριασμό στην ίδια τράπεζα.

3 Πληρωμή με αντικαταβολή

Σχετικά απλός και διαδεδομένος τρόπος συναλλαγών.

Επιλέγοντας πληρωμή με αντικαταβολή, την ημέρα που θα παραλάβετε την παραγγελία σας, πληρώνετε σε μετρητά τον μεταφορέα που σας παραδίδει την παραγγελία σας.
Με αυτόν τον τρόπο επιβαρύνεστε το ποσό των 2,5€ για κάθε παραγγελία.

Αποστολές

1 Τρόποι Αποστολής

Παραλαβή απο το κατάστημα μας.

Δωρεάν διανομή στην έδρα σας. Εντός Ηρακλείου, , μέσω του δικτύου διανομών μας.                               (Ελάχιστη παραγγελία 50€)

Μέσω μεταφορικής ή ΚΤΕΛ (κατόπιν συνεννόησης)

Ταχυμεταφορά / Courier μέσω της Speedex.

2 Χρόνοι

Χρόνος εκτέλεσης. Ο χρόνος παράδοσης της κάθε παραγγελίας είναι από 1 έως και 5 εργάσιμες ημέρες εκτός επίσημων αργιών. Ο χρόνος εκτέλεσης της παραγγελίας ξεκινά να μετρά από την ημέρα λήψης της παραγγελίας σας.

Το σύνολο των περιεχομένων της παρούσας ενότητας αποτελούν αναπόσπαστο τμήμα των ΟΡΩΝ ΧΡΗΣΗΣ και λειτουργίας του kalaitzakis.gr.

Μοιραστείτε το